Kapstokhaken

Kies ervoor om landelijke kapstokhaken te kopen bij Gegrepen.com! Wij zijn de winkel waar je van alles vindt voor jouw landelijke en stoere interieur. Onze producten zijn gerepliceerd van oudere modellen en worden daarna niet meer gedupliceerd. Ieder product is dus een uniek exemplaar op de wereld!

Kapstokhaken kopen om hun functionaliteit

Je gebruikt een kapstok voor het ophangen van je jassen, sjaaltjes en vesten. Je hangt er van alles op en vroeg of laat hangt er zoveel aan je kapstok dat het omvalt. Onze landelijke kapstokhaken die je in onze webshop of winkel kunt kopen, bieden oplossing. Je hangt er van alles aan zonder het om te laten vallen. Ideaal, maar ook functioneel! Ze zijn namelijk compact en je kunt ze overal aan de muur plaatsen.

Er hangt nog veel meer in de lucht

Wist je dat je behalve landelijke kapstokhaken ook meubelbeslag en zwarte handgrepen kunt kopen? Wij hebben van alles in huis om jou te laten slagen in het creëren van een prachtige landelijke en nostalgische look in jouw woonruimte. En wist je dat wij ook een eigen outlet hebben? Zo bestel je online verschillende soorten producten of materialen voor een lagere prijs dan normaal!

Heb je vragen?

Heb je aan de hand van de bovenstaande informatie over onze landelijke kapstokhaken? Of heb je een andere vraag over onze handgrepen? Wellicht heb je een andere vraag. Wij helpen je graag verder! Kom langs in onze winkel in IJmuiden, dichtbij Haarlem gelegen, of app en bel ons via 06-24284959 of stuur een e-mail naar info@gegrepen.com.  

© 2011 - 2021 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel