Meubelbeslag

 

Meubelbeslag en brocante handgrepen kopen doe je bij Gegrepen.com. De (online) winkel waar je materiaal en accessoires vindt voor het creëren van jouw landelijke en authentieke woonruimte. Wij onderscheiden zich van andere (web)winkels door het eigen ontwerp en import van meubelgrepen en handgrepen.

Diverse meubelbeslag kopen

Onze missie is om mooi en ouderwets meubelbeslag niet verloren te laten gaan. Je koopt bij ons replica’s van oude bestaande brocante handgrepen en deurknoppen, vervaardigd van verschillende materialen en kleuren van nu. Hierdoor gaan ze goed mee met de tijd van nu. Je interieur krijgt zo het uiterlijk van toen met het comfort van nu!

Zoek en gij zult vinden

Wist je dat je bij ons ook authentiek deurbeslag kunt kopen? En wist je dat je dankzij de Autentico verf je muren een prachtig matte effect geeft? Wij hebben alles in huis om jou te laten wanen in de stijl in je eigen huis. Uiteraard hebben we ook muurverf in de aanbieding, zodat je voor de beste prijs geniet van de beste verf.

Wij bieden handvaten voor allerlei vragen

Kies je ervoor om je meubelbeslag en brocante handgrepen bij ons te kopen, dan ontvang je het dankzij de snelle verzending binnen een paar dagen thuis! Bestel je boven een bedrag van € 75,00?, dan is de verzending gratis. Heb je vragen over meubelbeslag of brocante handgrepen kopen in onze winkel in IJmuiden, dichtbij Haarlem? Of wens je meer informatie te krijgen over één van onze andere producten? Neem dan nu contact op. App of bel ons via 06-24284959 of stuur een e-mail naar info@gegrepen.com.  

© 2011 - 2021 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel