deurkloppers

Kies ervoor om een sfeervolle en landelijke deurklopper te kopen bij Gegrepen.com. Je vindt bij ons diverse producten die zijn gemaakt aan de hand van een oud model en vervolgens niet worden gedupliceerd. Hierdoor is jouw deurklopper uniek en blijft het uniek!

Deurklopper kopen voor een klassiek binnenkomst

Wil je een deurklopper kopen voor een klassieke en nostalgische manier van binnenkomen? Dat kan bij ons! Je kunt de deurklopper overal plaatsen: op de voordeur, achterdeur, schuurdeur of gewoon als decoratie op de deuren in huis. Wanneer je ervoor kiest om een deurklopper te kopen, gun je jezelf en je bezoek plezier bij de ouderwetse en leuke manier van thuiskomen!

Creëer meer nostalgie

Wist je dat je bij Gegrepen.com ook landelijke deurklinken en kapstokhaken kunt bestellen? Op deze manier creëer je je eigen landelijke safe haven. Ben je een liefhebber van de kleur roze? Dan hebben we voor jou ook roze handgrepen. Iedere bestelling wordt dezelfde dag verzonden of uiterlijk de dag erna. Heb je een bestelling bij ons geplaatst van boven de € 75,00? Dan wordt die bestelling gratis verzonden.

Klop bij ons aan met vragen

Heb je vragen over een deurklopper kopen? Of wens je meer informatie te ontvangen over iets anders? Wij doen altijd de deur voor je open in onze winkel in IJmuiden, dichtbij Haarlem. App of bel ons via 06-24284959 of stuur een e-mail naar info@gegrepen.com

 • deurklopper "french lily"
  deurklopper "french lily"
  € 9,50
 • deurklopper "ring"
  deurklopper "ring"
  € 21,50
 • deurklopper "scorpio"
  deurklopper "scorpio"
  € 19,95
© 2011 - 2021 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel