Cling on kwast  Cling ON

Het is een beetje cliché maar goed gereedschap is het halve werk. Of te wel met de juiste kwasten krijg je het mooiste resultaat van je schilderklus en wie wil dat nou niet! Onze verf kan zowel opgebracht worden met een kwast of met een roller, afhankelijk van het resultaat dat je wilt. Een roller geeft een gladder resultaat. Met een kwast zie je meer de aanzetten en strepen, voor een wat levendiger resultaat. 

Cling On! kwasten zijn synthetische penselen van topkwaliteit, ideaal voor verf op waterbasis. De penselen zijn gemaakt van een mengsel van de beste synthetische polyester- en nylonvezels. 

De penselen zijn extreem duurzaam, kunnen gebruikt worden met alle producten op waterbasis, zijn gemakkelijk schoon te maken, zijn uitstekend in te snijden en zorgen voor een gladde afwerking.   

 Tips:

  • Bent u nog niet klaar met uw schilderklus en gaat u binnen 1 of enkele dagen weer verder met schilderen? Bewaar u kwasten in een plastic zakje of plastic huishoudfolie en bewaar op een koele plek.
  • Indien u uw kwasten voor langere tijd wilt bewaren en u schildert met waterverdunbare verf, dan kunt u uw kwasten in een laagje water zetten. Zorg wel dat de haren volledig onder water staan. Veeg de kwast goed droog op een oude krant of met een pluisvrije doek. 
  • Uw kwast direct uitspoelen met lauw warm water en eventueel zeep, op een droge plek (hangend) laten drogen zorgt er voor dat u na verloop van tijd direct met uw kwast weer aan de slag kan gaan. 

 

© 2011 - 2024 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel