Wij verkopen verf van het merk Autentico. Bestel je verf online of kom een mooie kleur uitzoeken in onze winkel in IJmuiden.  De verf van Autentico is een watergedragen verfsysteem, is geschikt voor vele toepassingen en je kunt kiezen uit meer dan 150 kleuren!  Je hebt de keus uit krijtverf, lakverf in mat en zijdeglans of de ultramatte muurverf. Onze verven zijn geschikt om te gebruiken voor decoratieve toepassingen, als meubelverf, maar ook zeer geschikt voor buiten. Deze kleuren hebben wij niet allemaal op voorraad, maar zijn altijd te bestellen. Bekijk de complete kleurenkaart om alle kleuren te kunnen zien. Heeft u een kleur gezien die niet op de website staat, neem dan contact op via info@gegrepen.com of bel 06-24284959. 

vintage paint, krijtverf  matte verf, eggshell ver, meubelverf 

matt verf, muurverf  

Drie soorten Autentico verf kopen

Bij ons kun je drie soorten verf kopen, namelijk:

  • Vintage paint: een echte krijtverf. Vintage paint is zeer geschikt voor decoratieve toepassingen. De krijtverf wordt afgewerkt met wax of een (matte) lak of vernis. 
  • Versante paint (matt en eggshell): Versante (mat) is een afwasbare muur- en meubelverf, geschikt voor alle ruimtes, zoals: je keuken(kasten), badkamer(meubels en muren) en zelfs buitenmeubilair en hekwerken.
  • Velvet paint (muurverf): Autentico Velvet is een superieure watergedragen, ultra matte en versterkte verf voor muren en plafonds.

Ga voor extra authentiek

Maak je interieurdesign nog authentieker met de landelijke deurklinken en deurenklopper. Zo kom je zelf je eigen huis binnen op een nostalgische en klassieke manier. Erg chique en het draagt bij aan sfeer van geborgenheid. Wil je extra korting op verf? Bekijk dan nu op welke krijt- of muurverf je korting krijgt!

Stel ons je vraag

Heb je vragen over Autentico verf online kopen of bij de winkel van Gegrepen.com in IJmuiden, dichtbij Haarlem? Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten. App of bel ons via 06-24284959 of stuur een e-mail naar info@gegrepen.com.

© 2011 - 2022 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel