Autentico Versante Matt/Eggshell

Autentico Versante matt is een revolutionaire lakverf met de uitstraling van een krijtverf. Deze verf hoeft niet afgewerkt te worden met een wax of lak. De Versante matt is geschikt voor buiten én binnen gebruik op alle soorten houtwerk, waaronder meubilair, maar ook voor wanden in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers, door de waterafstotende eigenschappen en een ingebouwd UV filter. Hierdoor vervagen de kleuren niet.

Er is minimale voorbereiding nodig. Zorg dat het oppervlak schoon, droog en geschikt is voor verfwerk. Veel meer voorbereiding is niet nodig. Is het oppervla erg glanzend, dan adviseren wij om een primer als onderlaag te gebruiken. Deze porimer houdt ook het bloeden van hout tegen. Je zult merken dat de verf uit de Versante lijn heel fijn in gebruik is. Door de uitstekende dekking zijn twee lagen in de meeste gevallen voldoende. Autentico Versante matt of eggshell hoeft niet extra beschermd te worden. Dus geen was of vernis nodig.

De Versante Eggshell heeft een glans van 15%. De ingebouwde vochtregulerende eigenschappen maken het perfect voor buitenoppervlakken en binnenruimtes met verhoogde luchtvochtigheid zoals keukens, badkamerwanden en meubels. 

 

 

© 2011 - 2024 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel