AUTENTICO Velvet Muurverf

Autentico Velvet is een hoogwaardige muurverf voor wanden en plafonds. De verf is eenvoudig aan te brengen met een verfroller of een kwast. Zorg dat de muur schoon en droog is. Meer voorbereiding is niet nodig.  Autentico Velvet muurverf is nagenoeg reukloos en spat niet. De verf droogt snel, je kunt na een half uur de tweede laag aanbrengen om daarna te kunnen genieten van een prachtig egaal en mat resultaat. Nadat je je muren hebt geschilderd met Autentico Velvet, kan de muur blijven ademen.

De muurverf is niet afwasbaar, daarvoor kiest u beter de Autentico versante verf. Heeft u nog wat Velvet verf over. Hiermee kunt u ook uw meubelstuk van een nieuw kleurtje voorzien. De verf dient dan wel afgewerkt te worden met de wax of vernis als extra bescherming. 

Klik hier voor de complete kleurenkaart met alle beschikbare kleuren.  Klik hier om een handgeschilderde kleurenstaal in A5 formaat te bestellen.

Autentico Velvet Wallpaint is beschikbaar in 2,5 liter blikken. Van enkele kleuren zijn nog een beperkt aantal 1 liter blikken beschikbaar. 
Bent u ook zo enthousiast geworden van onze muurverven? Shop nu onze muurverf met korting, zolang de voorraad strekt. 

 

   

© 2011 - 2024 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel