Krijtverf online bestellen

Autentico Vintage Paint is een echte krijtverf van hoge kwaliteit, ontworpen om meubels of accessoires een make-over te geven, deze krijtverf kun je online bij ons bestellen. Deze zachte, poreuze en zeer matte verf is perfect voor creatieve schildertechnieken. Krijtverf is eenvoudig aan te brengen met kwast of roller, afhankelijk van het gewenste resultaat.

Bij ons kun je makkelijk krijtverf online bestellen

Door krijtverf online te bestellen, kun jij al snel beginnen met je creatieve project! Het is geschikt voor allerlei decoratieve technieken. Autentico Vintage Paint kan worden aangebracht op hout, pvc, metaal, glas en een breed scala aan andere oppervlakken die eventueel zijn voorbewerkt met een primer. Krijtverf moet altijd afgewerkt worden met een wax of matte lak en voor speciale effecten gebruik je een Crackle Glaze of Craquelure. Van nature droogt de verf namelijk als matte verf.

Het krijtverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren

Meestal zijn twee lagen voldoende om een prachtig geschilderd resultaat te verkrijgen. Door de poreuze krijtverf van Autentico Vintage te beschermen met Autentico Soft wax, wordt de kleurdiepte en kleurnuance versterkt. Bekijk de uitvouwbare kleurenkaart met alle beschikbare kleuren. Dit is erg handig voordat je krijtverf online bij ons gaat bestellen. Naast verf kun je bij Gegrepen.com terecht voor deur- en meubelbeslag in diverse interieurstijlen.

Kom langs voor een workshop

Leer hoe je een voorwerp afwerkt met wax, hoe je iets schuurt voor een oud effect of craqueleren tijdens een workshop in IJmuiden. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Informeer naar de mogelijkheden bij Gegrepen.com uit IJmuiden. Heb je vragen over de workshop of over het krijtverf dat je online hebt besteld? Bel dan naar 06-24284959 of stuur een e-mail naar info@gegrepen.com

 

 

© 2011 - 2024 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel