Autentico® Vintage Paint/ Krijtverf

Autentico Vintage Paint is een echte krijtverf van hoge kwaliteit, ontworpen om meubels of accessoires een make-over te geven.  Deze zachte, poreuze en zeer matte verf is perfect voor creatieve technieken. Krijtverf is eenvoudig aan te brengen met kwast of roller afhankelijk van het gewenste resultaat.

Geschikt voor alle decoratieve technieken. Krijtverf moet altijd afgewerkt worden met een wax of matte lak en voor speciale effecten gebruik je een Crackle Glaze of Craquelure.

Autentico Vintage Paint kan worden aangebracht op hout, PVC, metaal, glas en een breed scala aan andere oppervlakken die eventueel zijn voorbewerkt met een primer. 

Meestal zijn twee lagen voldoende om een prachtig geschilderd resultaat te verkrijgen. Door de poreuze krijtverf van Autentico Vintage te beschermen met Autentico Soft wax, wordt de kleurdiepte en kleurnuance versterkt.

Klik hier voor de online kleurenkaart of bestel hier de uitvouwbare kleurenkaart met alle beschikbare kleuren.

Workshops

Wil je in een gezellige en ongedwongen sfeer ervaren wat er allemaal mogelijk is met krijtverf? Hoe werk je af met wax, doorschuren voor een oud effect of craqueleren? Ik kan het je leren middels een workshop. Helemaal afgestemt op jouw wensen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Vul in het bestelproces de kortingscode Stop! in en ontvang 40% korting op alle verven!! 

 

© 2011 - 2022 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel