Unieke eigen ontwerpen

✔ Binnen één dag verzonden

✔ Gratis verzending boven de €75

Matte muurverf

De matte muurverf van Gegrepen.com breng je makkelijk met een verfroller of kwast aan op de muur. Het is wel belangrijk dat de muur goed schoon en droog is voordat je gaat schilderen. Als je de wand goed voorbereid hebt, is de muur klaar voor het schilderen. De matte muurverf is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ontdek onze collectie in onze winkel in IJmuiden en bestel nu de kleur die mooi staat op jouw muur.

Bekijk onze deurklinken >

Verschillende soorten matte muurverf

De matte muurverf is in verschillende kleuren en finishes verkrijgbaar. Bekijk de verschillende kleuren in onze kleurenkaart. Natuurlijk hebben we normale matte muurverf, maar bij ons is het ook mogelijk om krijtverf te bestellen. De krijtverf is echt bedoeld voor creatieve projecten waarbij je verschillende speciale effecten gebruikt. Deze verf is ook niet bedoeld om op de muur te smeren. Wil je andere creatieve projecten beginnen? Bekijk dan ook onze naambordjes, of porseleinen kastknoppen. En ontdek wat je allemaal kunt maken.

Bestel je verf in onze webshop

Wil je de matte muurverf eerst in het echt zien? Breng dan een bezoekje aan onze winkel in IJmuiden. Ben je er al helemaal uit welke kleur verf je wilt hebben? Plaats dan een bestelling in onze webshop. Heb je vragen over de bestelling of over het assortiment? Neem dan telefonisch contact op via 06-24284959 of stuur een e-mail naar info@gegrepen.com. Onze medewerkers helpen je graag verder.

© 2011 - 2024 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel