Bestel je verf online of kom je Autentico verf kopen in onze winkel in IJmuiden. Wij verkopen verf van het merk Autentico paint. De verf van Autentico is een watergedragen verfsysteem is geschikt voor voor vele toepassingen en je kunt kiezen uit meer dan 150 kleuren! Deze kleuren hebben wij niet allemaal op voorraad, maar zijn altijd te bestellen. Bekijk de complete kleurenkaart om alle kleuren te kunnen zien.

vintage paint, krijtverf  matte verf, eggshell ver, meubelverf 

matt verf, muurverf  

Drie soorten Autentico verf kopen

Bij ons kun je drie soorten verf kopen, namelijk:

  • Vintage paint: een echte krijtverf. Vintage paint is zeer geschikt voor decoratieve toepassingen. De krijtverf wordt afgewerkt met furniture wax of een (matte) lak.
  • Versante paint (matt en eggshell): Versante (mat) is een afwasbare muur- en meubelverf, geschikt voor alle ruimtes, zoals: je keuken(kasten), badkamer(meubels en muren) en zelfs buitenmeubilair en hekwerken.
  • Velvet paint (muurverf): Autentico Velvet is een superieure watergedragen, ultra matte en versterkte verf voor muren en plafonds.

Ga voor extra authentiek

Maak je interieurdesign nog authentieker met de landelijke deurklinken en deurenklopper. Zo kom je zelf je eigen huis binnen op een nostalgische en klassieke manier. Erg chique en het draagt bij aan sfeer van geborgenheid. Wil je extra korting op verf? Bekijk dan nu op welke krijt- of muurverf je korting krijgt!

Stel ons je vraag

Heb je vragen over Autentico verf online kopen of bij de winkel van Gegrepen.com in IJmuiden, dichtbij Haarlem? Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten. App of bel ons via 06-24284959 of stuur een e-mail naar info@gegrepen.com.

© 2011 - 2021 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel