Unieke eigen ontwerpen

✔ Binnen één dag verzonden

✔ Gratis verzending boven de €75

Jouw meubels en deuren opleuken doe je met de glazen deurknoppen uit de webshop of winkel in IJmuiden van Gegrepen.com! Je vindt in ons assortiment deurknoppen van glas die zijn vervaardigd met de stijl van vroeger in gedachten. Zo voorzie je jouw meubels of deuren met één simpele aanpassing van een authentieke stijl.

Bekijk onze deurklinken >

Meubels restylen met glazen deurknoppen

Heb jij een kastje in huis staan dat je niet mooi (meer) vindt? Of wil je bijvoorbeeld je badkamer- of keukenkastjes voorzien van een nieuw uiterlijk? Ga dan aan de slag met het restylen van je meubels met behulp van deurknoppen van glas. Geef je meubels een lik Autentico verf, haal de bestaande handgrepen of knoppen van de deuren af en plaats daarvoor glazen deurknoppen in de plaats. Zo geef je voor weinig geld en tegen slechts een kleine moeite een nieuwe look aan je meubels! Het is immers zonde om ze weg te doen, als je ze zelf nog kunt opleuken met bijvoorbeeld deurknoppen van glas, porselein of een ander materiaal!

Bekijk het aanbod online of bezoek de winkel

Heb je zin om aan de slag te gaan met het restylen van je meubels met deurknoppen van glas? Bekijk het aanbod aan glazen deurknoppen dan in de webshop of bezoek onze winkel in IJmuiden. We voorzien je dan direct van advies over hoe je onze producten, waaronder ook brocante kapstokhaken, gebruikt om nog lang plezier van je interieur te beleven. Natuurlijk doen we dit ook graag wanneer je contact met ons opneemt via 06-24284959 of info@gegrepen.com.

© 2011 - 2022 GEGREPEN.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel